4.1
(8)
Cao

Egy Ázsiás kirándulás

Közép-ázsai juhász

2021.07.11

Lehűlt az idő, így kihasználva a kitűnő alkalmat bezsuppoltam a két terroristát a kocsiba és kivittem őket egy viszonylag idegen helyre.

Egy
Ázsiás kirándulás….

Annyira meleg volt eddig, hogy egy hét alatt egyszer vittem ki őket. Este, mikor kicsit lehüt az idő…mondjuk lehült 34 fokra..:) 🙂

Egyébként is szeretem új helyre vinni őket, itt rengeteg a vadszag, új élmények, ez kell egy Ázsiának, hogy mindent megismerjen.

A kicsi..Shamal most volt először szabadon. Nagyon jól viselkedett, pedig sok új szag volt. Rókaszag, nyúl, meg volt bolondúlva, de controllálható maradt.

Ezen a helyen nyugodtan el tudtam engedni, nagy terület, sehol senki. Futkorázhatnak.

A Luna nagyon jól irányítható, mindig figyeli merre vagyok, mit akarok. A Shamal még tele van felfedezőkedvvel, makacsabb, és még kölyök, de nagyon jófejű.

Számomra a Shamal mozgása az ami tökéletes, teljesen energiakímélő, laza. A Luna sem egy tohonya, de a Shamal mozgása még jobb…Persze ez az én fejlővésem csak, az én véleményem.

Törekedni kell a minél természetesebb, jó mozgásra. Amelyik Ázsia tohonya, nem fordulékony, úgy ugrik, mint egy sánta elefánt, az nem illik az Ázsiához.

Szóval bókláásztunk egy jót, Titeket is arra búzdítalak, nyomuljatok minél többet!

Beszéljenek a képek!

Jó kirándulást!

káj
ázsia
Közép-ázsai juhász

Tetszett ez az írás?

Klikkelj a csillagokra az értékeléshez!

Az oldal értékelése: 4.1 / 5. Szavazatok száma: 8

Egyenlőre nincs értékelés, légy Te az első!