5
(10)
káj
archaicblood

Kutyás weboldalak kutyásoknak egy kutyástól!

Manapság szinte mindenkinek szüksége van weboldalra, akár van facebook, instagram fiókja, akár nincs. Ez a saját platformja lehet, blogolhat, vlogolhat kedvére, a sajátja lesz.

káj

Mutasd be a tenyészeted, lépj egy lépést, ami megkülönböztet a többiektől. Lesz helyed, ahol megmutathatod mit csinálsz!

Amíg egy facebook oldalt akármikor kihúzhatnak alólad, addig a weboldalad a Tiéd.

Miért érdemes saját oldalt csinálnod?

Részletesen be tudod mutatni amit csinálsz. Van rá elég hely és könnyen visszakereshető akármikor. Tenyésztőként be tudod mutatni az összes kutyádat, eredményeidet, almokat, kölyköket. Sőt blogolhatsz is a kenneledben történtekről. Rengeteg az ok.

Ma már ott tartunk manapság, mint a cégeknél, ha valakinek nincs weboldala is a komoly vevők, érdeklődők sem veszik komolyan. Mindenki a neten, a google-ban kezdi el keresni, ami neki kell. Aki nincs ott az biztosan hátrányba kerül.

 Miért engem válassz?

Mert én is kutyás vagyok, kutyásként gondolkodom.
Piacképes áron dolgozom.
Komplex szolgáltatást nyújtok, Neked nem kell semmit intézned, csak az anyagaidat elküldeni.
Utána karbantartom a honlapod, nem hagylak magadra.
Elkészítem, ha kell a logódat, arculatodat. Nem kell még egy emberrel, céggel egyeztetni ebben a témában.


 Keress bátran:

Ingyenes konzultáció, ahol kitaláljuk a weboldalad célját, lehetőségeit. A konzultáció telefonon, messengeren vagy skype-on zajlik.

moldvanlaci@gmail.com

Referenciáim közül néhány:

Kutyások véleményei a munkámról:

Mindenképpen éreztem, hogy a facebook mellett kell saját platform. Hála isten Laci-t találtam meg, mert Ő is kutyás. Sok dolgot eleve tud, nem kell magyarázni a kutyákról. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Végre nem kellett várni, sőt Ő presszionált, hogy küldjük az anyagot, csináljuk. Ajánlom mindenkinek!
Olyan weboldalt szerettem volna, amit az emberek könnyen át tudnak tekinteni,nem túlzsúfolt, valamint elég tetszetős.Nagyon jól letisztult, de mégis a mostani elvárásoknak megfelelő lett. Könnyen áttekinthető és egyik menüből a másikba egyszerű az "átjutás". Az információk könnyen,gyorsan megtalálhatóak, ami nagyon fontos. Sok pozitív vissza jelzést kaptam rövid idő alatt magán személyektől és tenyésztőktől is. Úgy gondolom , hogy teljesen elérte azt az oldal amit szerettem volna.
Heck Gyula
Tenyésztő, Ordasi Dunaőrző Tosa Inu Kennel
Lacit egy korábbi ajánlata alapján kerestem meg honlap készítés ügyében, azért hogy a kb. 10 éves, akkor sem modern honlapunkat öntsük új formába. Néhány szóval megegyeztünk, és elkezdtük a munkát, ami számomra meglepően egyszerűnek bizonyult. Nem akarta megmondani hogy mit és hogyan csináljak, egyszerűen elém tett egy étlapot, amiből hagyta hogy válasszak, és az általam választott menüt gyorsan, rugalmasan el is készítette. A végeredmény tükrözi az ízlésemet, az ár is teljesen rendben volt, így jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki honlap készítésen, frissítésen gondolkodik!

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

moldvanlaci@gmail.com

Tetszett ez az írás?

Klikkelj a csillagokra az értékeléshez!

Az oldal értékelése: 5 / 5. Szavazatok száma: 10

Egyenlőre nincs értékelés, légy Te az első!