5
(3)
pendulum blog
archaic blood

Pendulum Blog

Megérkeztek a kölykök

Megérkezett a megismételt alom.

2023.02.15

Valentín nap után, éjjel megérkeztek a kölykök. Kilenc kölyök született, rendben, bonyodalmak nélkül. Ahogy tavaly, most sem segítettem, de ott voltam, figyeltem az eseményeket. Kint -2 fok volt. Nálunk nincs se padlószőnyeg, se infralámpa…Deszka van és szalma, egy féltető alatt kialakított helyen. Szélvédett, de a szukának kell kifűteni. Ezeknél a kutyáknál ez a minimum szelektáló tényező véleményem szerint.

Itt egy rövid videó, amint a szuka visszahúzza a kölyköt magához. Ez volt az első kedves tapasztalatom ennél az ellésnél. Ez egy nagyon jó jel, a Luna nagyon jó anya. Tavaly is az első ellésénél jó volt, de most már igazán rutinos lett.

2023.02.17

Itt 2 naposak! Nagyon nagyot nőttek egy nap alatt.

kölykök

Mindig nagy öröm, ha kölykök jönnek a családunkban. Most különösen vártam ezt a fialást. Ez egy ismételt párosítás az első alom kutyái szinte mind állatok mellé mentek, dolgozni, őrizni. Kecskék, tyúkok, kacsák, birkák, tehenek. Nagyon jó tapasztalatok gyűltek össze, így kiváncsian várjuk ennek az alomnak a cseperedését.

folytatjuk…

2023.02.19

A kölykök 5. naposak. Cseperednek szépen, eddig semmi probléma nem volt. A Lunának rengeteg teje van, de ez kell is a 9 kölyökhöz.

Kiderült az ivararány is. 7 kan, 2 szuka. Ebből egy kan és egy szuka tigriscsíkos.

Lassan elkezdődik a gazdikeresés is.

Kölykök 5 naposak
archaic blood
pendulum kölyök

2023.03.08

Három hetesek a kölykök, eljött az első etetés ideje!

Nézd meg a csatornánkat!

2023.03.15

Négy hetesek a kölykök, szépen cseperednek. Szokják a tyúkok jelenlétét is, Elkezdődtek a játékok, harcok. Napi 3x esznek már. Itt van pár kép róluk:

Tetszett ez az írás?

Klikkelj a csillagokra az értékeléshez!

Az oldal értékelése: 5 / 5. Szavazatok száma: 3

Egyenlőre nincs értékelés, légy Te az első!